De 15 leukste tijdschriften

Lezen is een van mijn hobby’s en ik lees niet alleen boeken maar ook regelmatig een tijdschrift. In dit artikel ga ik je vertellen over verschillende soorten tijdschriften en wie weet breng ik je wel op een idee om ook een tijdschrift te lezen.

Margriet: dit tijdschrift vind ik zo leuk omdat er verschillende soorten artikelen in staan. Van tips en trucs, columns en verhalen. Dat maakt dit tijdschrift zo veelzijdig. Je kunt er bijvoorbeeld lezen hoe je het beste de kamer kunt opruimen of wat je kunt doen met restjes eten. Maar ook vind je er verhalen die gebaseerd zijn op het leven van andere mensen waarin je jezelf misschien wel in herkent en die lekker weglezen.

National Geographic Historia: altijd al nieuwsgierig naar geschiedenis en hoe het leven er vroeger uitzag? Dan kan ik dit tijdschrift aanbevelen. Er staan bijzondere verhalen in over beschavingen van weleer vergezeld van de mooiste foto’s. Er wordt dieper ingegaan op verschillende elementen uit de geschiedenis. De artikelen worden geschreven door deskundigen die een hoop kunnen vertellen en uitleggen hoe het allemaal in elkaar zit.

Quest: hierin wordt uitgelegd hoe bepaalde dingen in de wetenschap werken. Dit wordt in begrijpelijke taal gedaan zodat het voor iedereen te volgen is.

Lonely Planet Magazine: vind je reizen leuk? In dit tijdschrift kun je alles lezen over verschillende vakantiebestemmingen. Niet alleen over populaire bestemming maar ook plaatsen waar nog niet heel veel toeristen komen. In het magazine vind je tevens mooie foto’s.

Story: wil je weten wat de sterren aan het doen zijn dan is dit blad iets voor jou. Hierin vind je artikelen, interviews en foto’s van bekende mensen in binnen- en buitenland. Dus als je benieuwd bent of je favoriete acteur een bijvoorbeeld nieuwe vlam heeft dan kun je het in Story lezen.

Happinez: ben je geïnteresseerd in persoonlijke ontwikkeling dan is dit een leuk tijdschrift om te lezen. Onderwerpen die aan bod komen zijn o.a.; mindfulness, meditatie, spiritualiteit en reizen.

Delicious: vind je koken ook leuk om te doen en ben je op zoek naar lekkere recepten dan is Delicious wellicht iets voor jou. In dit tijdschrift staan verschillende recepten die je thuis kunt maken.

VT Wonen: wil je ook graag iets veranderen aan je interieur maar je hebt geen idee wat en hoe je dat het beste kunt doen dan is dit misschien wel een tijdschrift waar je inspiratie op kunt doen. Er worden diverse stijlen behandeld met foto’s erbij zodat je een idee krijgt hoe het eruit kan zien. Er staan verschillende tips in die je kunt toepassen en nee het zijn niet altijd grote dingen die je hoeft te veranderen, met kleine dingen kun je ook al een andere look geven aan je interieur.

National Geographic Traveler: in dit reistijdschrift kun je lezen over verschillende reisbestemmingen. De artikelen zijn voorzien van geweldig beeldmateriaal.

Flair: in dit tijdschrift kun je verschillende artikelen lezen over showbizz, reizen en mode. Ook komen er onderwerpen aan bod zoals bijvoorbeeld omgaan met geld en persoonlijke verhalen. Ik vind de horoscoop ook altijd wel grappig om te lezen.

Bingo: ik ben iemand die het leuk vindt om puzzels te maken en zit geregeld met een puzzelboekje en pen in een stoel om er een te maken. Dit tijdschrift is voor diegene die graag een puzzel maken. Je vindt er verschillende soorten en het mooie is dat je hier prijzen mee kunt winnen.

Cosmopolitan: je kunt in dit maandblad artikelen lezen over o.a. gezondheid, werk, reizen en ontspanning. Ook vind je er modereportages en interviews met bekende mensen.

Flow: wil je meer weten over hoe je voor jezelf geluksmomentjes kunt creëren? Dan is dit een blad wat je kunt lezen. Hierin staan verschillende tips over gelukmomentjes, creativiteit en hoe je dat kunt toepassen in je dagelijkse leven. Er staan leuke interviews in en ook beeldreportages.

Hart voor dieren: houd jij ook van dieren dan is dit echt iets voor jou. Je vindt er niet alleen maar prachtige foto’s van dieren maar ook wetenswaardigheden en natuurlijk tips. Er wordt ook aandacht geschonken aan asieldieren die op zoek zijn naar een baasje.

Vriendin: een leuk tijdschrift dat zich richt op vrouwen tussen de 20 en 49 jaar. Je vindt er artikelen over o.a. de nieuwste mode, uitgaanstips, recepten en woonideeën.

Welk tijdschrift lees jij graag?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s