10 redenen waarom ik de herfst leuk vind

Sommige mensen vinden het jammer dat de zomer voorbij is maar ik zie in ieder seizoen wel pluspunten. Dat vind ik nou zo leuk om in een land te wonen waar er verschillende seizoenen zijn die allemaal weer iets unieks met zich meebrengen.
Wil je weten wat ik zo leuk aan de herfst vind, lees dan snel verder.

De mooie kleuren in de natuur: een van de dingen die ik graag doe is wandelen. En zeker in de herfst ga ik er graag op uit vanwege de prachtige kleuren die in dit seizoen in de natuur te zien zijn.
Leuke dingen die je kunt maken met wat je in de natuur vindt: je kunt van alles in de natuur vinden waarmee je leuke dingen kunt maken zoals; een krans van takken en bladeren, een stukje voor op tafel. Je kunt verschillende dingen hiervoor gebruiken zoals; takken, bladeren, kastanjes.
Warme chocomelk drinken (met of zonder slagroom): wat ik fijn vind dat het weer iets kouder wordt is het drinken van een lekker kop warme chocomelk. Ik ben sowieso gek op chocolade en dan maakt het mij niet uit als het een stukje is of in de vorm van chocomelk. Daar kan ik heel erg van genieten, zo’n mok waar je je handen lekker aan kunt warmen.
Lekker een lange douche nemen: normaal probeer ik zo kort mogelijk te douchen maar op een regenachtige dag vind ik het heerlijk om er langer onder te staan. Vooral als het regent en je kletsnat thuiskomt. Lekker douchen met heerlijk geurende douchegel.
De kaarsjes mogen weer aan: nu ik het over heerlijke geurtjes heb, wat dacht je van de geur van kaarsen. En nu het donkere wordt mogen die natuurlijk niet ontbreken. Ik probeer altijd weer andere geuren uit en koop ook kaarsen in verschillende vormen omdat dat zo mooi staat. Ik zet dan een blad neer met verschillende gekleurde kaarsen wat een mooi gezicht is.

De warme kleding kan weer uit de kast: ik ben dol op “aaibare” kleding. Je weet wel kleding die zo zacht is dat je er niet vanaf kunt blijven en er telkens met je hand overheen moet gaan. Lange truien en jurken heb ik graag aan omdat ze lekker warm zijn en bovendien zitten ze lekker.
Die ene serie kijken waar je niet aan toe kwam: de herfst is ook een prima tijd om die serie te kijken waar je met het mooie weer niet aan toegekomen bent. De perfecte tijd om lekker op de bank te zitten en eindelijk die serie (of film natuurlijk) te kijken.
Boeken lezen: in de zomer heb je natuurlijk ook boeken kunnen lezen, eigenlijk kan dat altijd en overal maar ik vind het heerlijk om in het herfstzonnetje te zitten en lekker te lezen. Of met een dekentje op de bank te zitten wanneer het regenachtig en koud weer is.
Herfsttaart en koekjes bakken: de geur die je tegemoetkomt tijdens het bakken van taart en koekjes is zo lekker. Met ingrediënten zoals; pompoen en verschillende kruiden en specerijen kun je een lekkere taart maken of koekjes.
Theedrinken in het herfstzonnetje: thee is er in verschillende smaken en het ruikt altijd zo lekker. Ik vind het fijn om met een glas thee te zitten en muziek te luisteren.

Wat vind jij leuk aan de herfst?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s