Design Home

Sinds enige tijd speel ik het spel Design Home. Dit is zoals de naam al zegt een spel waarbij je verschillende kamers van een huis kunt inrichten. Ik speel dit spel op mijn telefoon. En ik vind het een leuk spel om te spelen want je kunt van alles inrichten en verschillende stijlen gebruiken. In dit artikel ga ik je iets meer vertellen over dit spel en wie weet word je wel net zo enthousiast als ik en ga jij het ook spelen. Ook laat ik door middel van foto’s zien hoe het er allemaal uit ziet.

Zoals ik al heb aangegeven kun je allerlei kamers inrichten, niet alleen woonkamers maar ook badkamers, slaapkamers en zelfs buitenruimtes. Als je een kamer wilt inrichten moet je wel aan een aantal criteria voldoen. Je moet bijvoorbeeld vijf roze items gebruiken of drie items van hout gemaakt. Wanneer je dat niet doet kun je het design niet afmaken.

Wanneer je een kamer af hebt kunnen andere spelers erop stemmen en zo kun je sterren verdienen, tot vijf sterren aan toe. Je kunt prijzen verdienen door zoveel mogelijk stemmen te krijgen. De beloningen zijn diamanten (die je nodig bent om bepaalde meubels en decoratie te kopen) en meubels. Maar je krijgt sowieso geld door een design af te ronden en met dat geld kun je ook meubels kopen. Dus je krijgt altijd iets. Maar vaak krijg je al genoeg stemmen om meubels te winnen die je dan weer in een volgend design kunt gebruiken.

Jijzelf kunt natuurlijk ook op designs van andere spelers stemmen, hier krijg je sleutels voor die je kunt gebruiken om nieuwe designs te maken. De sleutels heb je namelijk nodig om een design af te ronden zodat spelers erop kunnen stemmen.

Dit spel is gratis te spelen maar je kunt ook meubels en decoratie, sleutels kopen met geld.

Hieronder volgen een aantal voorbeelden van designs die heb gemaakt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s